28.3. TamSAFAn vuosikokous

TamSAFAn vuosikokous järjestetään 28.3. kello 17.00 Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskasella osoitteessa Häkiläpolku 3. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Vuosikokouksen jälkeen kello 18 on mahdollisuus siirtyä jatkoille ABL Laattojen Tampereen showroomin avajaisiin osoitteeseen Verstaankatu 7 liikehuoneisto 5. Kutsu avajaisiin alla.

 

Sydämellisesti tervetuloa ABL-Laattojen Tampereen showroomin avajaisiin

Tampereelle on avattu ABL-Laattojen oma projektimyynti ja Showroom, joka on olemassa täysin teitä ammattilaisia varten. Tampereella teitä palvelee Kari Niilivuo, ja toimistomme löytyy osoitteesta Verstaankatu 7 Li 5. Olemme innoissamme, mahtavaa päästä Pirkanmaalle! Nähdään avajaisissa rennon Aperitivon, eli ruoan, juoman ja uutuuksiamme esittelevä näyttelyn parissa. Julkaisimme vastikään Poiminnat 2019 -esitteen, jossa on mielenkiintoisimpia nostoja siitä, minne keramiikka on menossa. Saat esitteen mukaasi.

Ihanaa nähdä!

Terveisin, ABL-Laattojen tiimi

ABL-Laatat on 21-vuotias suomalainen perheyritys, joka myy ja maahantuo keraamisia laattoja, julkisivukeramiikkaa, uima-allaslaattoja, suurlaattoja ja luonnonkiviä. Meillä on myös oma leikkaamo, joka toteuttaa projektikohtaisesti erilaisia ratkaisuja keramiikasta ja kivestä.