5/21 Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupunki hakee Kaavoitusarkkitehtia mielenkiintoisiin kaupunkisuunnittelutehtäviin.

Kaarinan kaupunki kasvaa ja kehittyy ja mm. uuden asuinalueen suunnittelu ainutlaatuiseen ja merenläheiseen Lemunniemeen on alkamassa.

Tehtäviisi kuuluvat keskustan kehittämisen, viihtyisien asuinalueiden ja vetovoimaisten yritysalueiden monipuoliset suunnittelutehtävät ja
asemakaavoitustyöt. Lisäksi osallistut rakennetun ympäristön ohjaukseen ja siihen liittyvien päätösten valmisteluun. Arvostamme kaupunkikuvallista osaamistasi ja näkemystäsi sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotettasi.

Kaupunkikehityspalveluissa olet osa kaavoituksen tiimiä ja kanssasi työskentelee lisäksi parikymmentä maankäytön osaajaa. Asiakaspalvelu on osa työtäsi. Työskentelemme AutoCad ympäristössä toimivalla Novapoint -ohjelmistolla.

Tehtävä on vakituinen ja sen kelpoisuusvaatimus on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Tehtäväkohtainen palkka on 3670€+TS mukaiset lisät.

Tule parhaaseen joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Kaarinan kaupunki/ Anne Jokinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Julkaistu 16.5.21