10/21 Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki hakee kaupunginarkkitehtia

Viran hakuaikaa on jatkettu 18.10.2021 klo 15.00 asti. Aiemmin virkaan tulleet hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Kaupunginarkkitehti toimii maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikössä monipuolisissa kaavoituksen suunnittelutehtävissä. Kasvavan ja uudistuvan kaupungin toiminnassa korostuvat asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen, elinympäristön kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian linjausten mukaisesti. Vireä Kangasalan kaupunki on ollut vuosittain Suomen kasvavimpien kuntien joukossa.

Kaupunginarkkitehdin keskeisiin työtehtäviin kuuluvat asema- ja yleiskaavojen laatiminen sekä yksityisten kaavakehityshankkeiden ohjaaminen yhteistyössä geodeetin kanssa. Kaupungin kasvaessa nopeasti, on uusien asemakaavojen laatiminen avainasemassa. Tehtäviin kuuluvat myös muut kaupungin johtavalle kaavoittajalle osoitettavat tehtävät, kuten osaltaan kaupungin asuntopolitiikan hoitaminen, seutuyhteistyöhön osallistuminen sekä erilaisten lausuntojen antaminen ja päätöstekstien laatiminen. Kaupunginarkkitehti toimii asiantuntijatyönsä ohella kaavoituksen palveluyksikössä ammattitaitoisen ja työstään innostuneen henkilökunnan vastuullisena esimiehenä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 §:ssä säädetty kelpoisuus. Edellytämme näyttöjä asemakaavojen laatimisesta sekä kokemusta johtamis- ja kehittämistehtävistä. Arvostamme strategisen kaupunkisuunnittelun kokemusta sekä hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. Työsuhde on vakituinen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kaupunginarkkitehti-380697/

Geodeetti Juha Iivonen p. 050 596 9125 ja elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala p. 044 4309421 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki hakee lupa-arkkitehtia

Viran hakuaikaa jatketaan 18.10.2021 klo 15.00 asti. Aiemmin virkaan tulleet hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Lupa-arkkitehdin tehtävään kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisen rakennusvalvontaviranomaisen tehtävät. Lupa-arkkitehdin keskeisinä vastuualueina on toimia lupapäättäjänä sekä ohjaus- ja neuvontatehtävissä, joita erityisesti ovat rakennushankkeiden kaupunkikuvallinen ohjaus ja kaupunkikuvan laadun varmistaminen. Lisäksi lupa-arkkitehti toimii rakennustarkastajan sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto esimerkiksi arkkitehdin, rakennusarkkitehdin tai rakennusinsinöörin tutkinto.

Hakijalle katsotaan eduksi:
– kokemus kunta-alalta ja rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä,
– kokemus arkkitehtisuunnittelusta,
– kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon,
– hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot,

Työtehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lupa-arkkitehti-378392/

Rakennustarkastaja Johanna Venäläinen, p. 050 550 9088, ympäristöpäällikkö Tuomo Antila, p. 050 550 9739 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Julkaistu 8.10.21