TRÄ:n kestävän ja terveellisen rakentamisen ilta Tampereella 14.1.

14.1.2020 klo 18.00-20.00 (ovet 17.30)

G Livelab, Puutarhakatu 1

Illan pääteemana on terveelliset ja turvalliset oppimisympäristöt, puurakentaminen ja perinteiset rakennusmenetelmät. Ohjelma tarjoaa paneelikeskustelun, jossa käsitellään tulevaisuuden oppimisympäristöjä ja lisäksi pääsemme kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja kestävästä ja terveellisestä rakentamisesta.

ILLAN OHJELMA:

Mitä voimme oppia vanhoista rakennuksista ja rakennusperiaatteista? Arkkitehti Pekka Saatsi

Painovoimainen ilmanvaihto LVI-suunnittelija Jari Ketola

Mistä sisäilmaongelmat johtuvat? Rakennusfysiikan professori Juha Vinha

Paneelikeskustelu: Kaikilla on oikeus terveellisiin kouluihin ja koteihin

Keskustelijoina Tampereen apulaispormestari Jaakko Stenhäll, kansanedustaja Anna-Kaisa Ikonen sekä Homeäidin päiväkirjan kirjoittaja, homekonsultti Susanna Makaroff. Moderaattorina Trä Groupin toimitusjohtaja ja terveellisen rakentamisen puolestapuhuja Thomas Noreila.

G Livelabin ovet avataan klo 17.30 ja ohjelma alkaa klo 18.00. Tilaisuus on maksuton yleisötilaisuus, johon on tarjolla paikkoja rajoitetusti. G Livelab perii osallistujilta 3€ narikkamaksun. Lunasta lippusi 12.1. iltaan mennessä Eventbrite-palvelusta: https://www.eventbrite.com/e/tran-kestavan-ja-terveellisen-rakentamisen-ilta-tickets-86306901265

Esteen sattuessa muistathan perua oman osallistumisesi lippuvahvistuksen yhteydessä tulevan linkin kautta. Tapahtumiimme on perinteisesti ollut enemmän tulijoita kuin paikkoja, ja näin toimimalla mahdollisimman moni halukas pääsee mukaan iltaan.

Lisätiedot ja mahdolliset haastattelupyynnöt: info@tragroup.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Linkki Facebook-tapahtumaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *